Tuotteiden Toimitus- ja palautusehdot

– Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on 7-14 päivää. Mikäli tuote on loppu varastosta, ilmoitetaan sille erillinen toimitusaika. 

Axxa-tech Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Axxa-tech Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Axxa-tech Oy:n verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

– Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. 

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Axxa-tech Oy:n verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse myynti@axxa.fi tai puhelimitse  +358 40 178 7747 (ma-pe  08.00 – 16.00 )

Palautusoikeus koskee kaikkia verkkokaupassa olevia tuotteita, asiakas palauttaa tuotteen omalla kustannuksella ja vastaa tuotteen pakkaamisesta asianmukaisesti palautuskuljetusta varten. Mikäli tuotteessa ilmenee vikaa tuotteen palautusrahdin jälkeen, pidätämme oikeuden palauttaa 70% tuotteen alkuperäisestä myyntihinnasta. Kuljetus- / toimitusmaksuja ei hyvitetä.